Firmware heads up

Discussion in 'Mavic Pro Discussions' started by Sky Captain, Nov 10, 2016.

  1. Sky Captain

    Sky Captain Active Member

    Joined:
    Oct 17, 2016
    Messages:
    42
    Likes Received:
    12
    Location:
    Central Virginia
    Hi all,

    I want to let everyone know about something i noticed while flying yesterday. While my mavic was in the air, I was gong through some menus and noticed in the About menu that the firmware number was listed for the aircraft but the version listed for the controller said : unknown.
    That scared me so I landed and restarted everything. When I did, the firmware number showed for both the aircraft and the controller. I was having no trouble and everything seemed fine.
    So, is it safe to assume that if the firmware is listed as unknown for either the aircraft or the controller that they are not truly connected?
    I know I'll be checking that as part of my pre-flight checklist from now on.
     
  2. dam

    dam Well-Known Member

    Joined:
    Oct 18, 2016
    Messages:
    415
    Likes Received:
    148
    Location:
    OhCanada
    Did you do a hard reset of the devices after the update.
     
  3. Sky Captain

    Sky Captain Active Member

    Joined:
    Oct 17, 2016
    Messages:
    42
    Likes Received:
    12
    Location:
    Central Virginia
Loading...
Similar Threads - Firmware heads Forum Date
Mavic battery firmware logic Mavic Pro Discussions Yesterday at 3:10 PM
New firmware for Mavic Pro has been released ( Firmware : v01.03.0700 ) Mavic Pro Discussions Wednesday at 3:39 PM
Just bought Mavic, saw the forced firmware, what are my options? Mavic Pro Discussions Wednesday at 10:44 AM
Anybody try the Goggles with .400 firmware DJI Goggles Tuesday at 11:49 PM
Will DJI end the world as we know it with their latest Firmware? Mavic Pro Discussions Tuesday at 2:23 AM

Share This Page