Mainland China, who needs it?

Discussion in 'Mavic Pro Discussions' started by DrPeppar, Nov 8, 2016.

  1. DrPeppar

    DrPeppar Well-Known Member

    Joined:
    Oct 12, 2016
    Messages:
    212
    Likes Received:
    64
    Location:
    Marietta, GA
    Nope, Im not talking about nuclear warfare but in Settings.

    In the USA do we need to enable;
    Use Amap Imagery (for China Mainland) and
    Calibrate Map for China Mainland?

    What is that about?
     
  2. msinger

    msinger Well-Known Member
    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 12, 2016
    Messages:
    3,257
    Likes Received:
    1,309
    Location:
    US
    No. Those settings should be disabled unless you're in Mainland China.
     
  3. Mattman

    Mattman Well-Known Member

    Joined:
    Oct 17, 2016
    Messages:
    96
    Likes Received:
    26
    But what are they? What do they actually do? Should I move to China so I can take advantage of them?
     
  4. msinger

    msinger Well-Known Member
    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 12, 2016
    Messages:
    3,257
    Likes Received:
    1,309
    Location:
    US
    I don't think you're missing out on anything. It might fix this.
     
Loading...
Similar Threads - Mainland China needs Forum Date
flying around the lower mainland, Vancouver BC Pilot Check In Jan 26, 2017
Hello from Guangzhou China! Pilot Check In Sunday at 8:16 PM
Flew my Mavic in China town NYC let's talk about this. Mavic Pro Discussions Saturday at 7:51 PM
Mavic pro shipped from china Mavic Pro Help Saturday at 7:40 AM
Drone in Russia and China sUAV Rules & Regulations Feb 15, 2017

Share This Page