Welcome Mavic Pilot!
Jump in and join our free DJI Mavic community today!
Sign up

Hyperlapse

Joined
Dec 26, 2018
Messages
7
Likes
6
#1
I’m new to this and I need some help. I’ve been messing around with the hyperlapse setting and I’ve done two with two points. The problem is I can’t find shots on my SD card. Is there something I have to do once it’s done with it’s shots?
 

BD0G

Well-Known Member
Joined
Oct 13, 2016
Messages
2,485
Likes
1,646
Age
53
Loc
Near Lake Tahoe NV
#4
The individual frames of the Hyperlapse are stored within the onboard internal memory on the Mavic 2. To access them one must plug in a USB cable to the Mavic 2 itself. Then they can be transferred to PC / Mac and manually manipulated.
 

DanMan32

Well-Known Member
Joined
Sep 1, 2018
Messages
1,796
Likes
485
Age
52
#8
No recordings should be split between the onboard installed SD card and built-in storage. There's a setting on the app on which storage will be used during the flight.
 

dirkclod

Moderator
Staff member
Joined
Oct 12, 2016
Messages
8,308
Likes
4,908
Age
64
Loc
Amory , MS
#9
Well..I found them on the drone but not the SD card when I connected the card.
Well not sure how you got yours set up but this is from a file with just the pictures and is about 4 times that many below where that screenshot stops .
Screen Shot 2019-01-12 at 8.18.00 PM.png so they are there buddy .It took me several times to figure it out and still am but just to show ya.
I take all from my card .
 
Joined
Dec 26, 2018
Messages
7
Likes
6
#10
Well not sure how you got yours set up but this is from a file with just the pictures and is about 4 times that many below where that screenshot stops .
View attachment 58601 so they are there buddy .It took me several times to figure it out and still am but just to show ya.
I take all from my card .
I think I’m just missing something easy. I’ll try again tomorrow. Thanks
 
Likes: dirkclod

New Threads

Forum statistics

Threads
53,281
Messages
621,913
Members
79,106
Latest member
elmoyin