Welcome Mavic Pilot!
Jump in and join our free DJI Mavic community today!
Sign up

live stream to youtube problems

anzacjack

Well-Known Member
Joined
Oct 18, 2016
Messages
1,293
Reaction score
810
Loc
Brisbane, Australia
has anyone managed a livestream to youtube with the smart controller yet.
This is not something i have done before with any of my drones, but thought Id give it a try.

so i go to the the Live Steaming Platform and select Youtube.
i only get the option to set Basic Mode, which i do
but
then i get a sign in failed. i click try again and get a message 403 error and something about "google cant sign you in safely inside this app"

I have signed into my youtube account in the web browser and that seems fine, I just dont seem to be able to sign in from within GO4

any help or advice appreciated
 

YoToddy

New Member
Joined
Apr 9, 2018
Messages
4
Reaction score
1
Age
41
It's an issue with the "Lightning" browser that is preinstalled. You'll need to install the Chrome apk and it should allow you to sign in.
 

anzacjack

Well-Known Member
Joined
Oct 18, 2016
Messages
1,293
Reaction score
810
Loc
Brisbane, Australia
Same problem here. Anyone know how to fix this?
Thanks. I did manage to work that out and get logged in, but still unable to live stream.
Are you able to live stream? I’m not sure if I’m having an issue with the smartcontroller or YouTube. Still can’t find anyone that is showing this working
 

YoToddy

New Member
Joined
Apr 9, 2018
Messages
4
Reaction score
1
Age
41
YouTube live streaming is working for me. Facebook however has never worked since I've owned the Smart Controller.
 

ChuckNorrisUSAF

Well-Known Member
Joined
Mar 4, 2019
Messages
55
Reaction score
33
Loc
Montana
I am also having an issue streaming, though not with Youtube, but Facebook - I set up a hotspot on my phone after my second flight, linked the Smart Controller, everything was good. Logged into my Facebook and it successfully linked it and allowed me to stream my video on the first try.

Tried to it a couple days later.....and I get an error message *see photo below*

Anyone experience this and know of a work around?

Screenshot_20130118-015136.jpeg
 

New Threads

Forum statistics

Threads
60,036
Messages
700,941
Members
87,057
Latest member
Nixxy