DJI Mavic, Air and Mini Drones
Friendly, Helpful & Knowledgeable Community
Join Us Now

Fake GPS trick doesn't work anymore

Hello, i try with an old android wiko Y51 with no luck. I need to find a samsung phone

Just an update. I successfully change to FCC using LITCH and fake GPS. It was not possible to do this using DJI GO + Fake GPS even with the tutorial in the last post.

I just used this method on my Mavic air (huawei p20 pro fur phone)

*update* litchi no longer works on my p20 Pro and I by accident let someone use my Drone and they switched it to ce by accident. I downloaded RAINBOW pro apk and used the fake GPS app together to get my Drone back into FCC. If you need any guidance or anything like that feel free to reach out to me.

• Like
Reactions: Starz
*update* litchi už nefunguje na mojom p20 Pre a náhodou som niekomu dovolil používať môj Drone a ten ho náhodou prepol na ce. Stiahol som si RAINBOW pre apk a použil som falošnú GPS aplikáciu, aby som dostal svoj dron späť do FCC. Ak by potreboval nejaký návod alebo nejaký, pokojne sa mi niečo páči.
ahoj bro.Pls, urobil som všetko krok za krokom, ale bez výsledkov. Skúšal som falošné gps - aplikácia dron mi zobrazuje falošné gps, ale akékoľvek informácie o zmene režimu fcc. Prosím, potrebujem pomoc, brácho, kontaktujte ma tu na čísle +41 76 6888 352. Ďakujem!

Last edited:
ahoj bro.Pls, urobil som všetko krok za krokom, ale bez výsledkov. Skúšal som falošné gps - aplikácia dron mi zobrazuje falošné gps, ale bez akéjkoľvek informácie o zmene režimu fcc. Prosím, potrebujem pomoc, brácho, kontaktujte ma tu na čísle +41 76 6888 352

Len aktualizácia. Úspešne prechádzam na FCC pomocou LITCH a falošného GPS. Nebolo to možné urobiť pomocou DJI GO + Fake GPS ani s tutoriálom v poslednom príspevku.

ahoj bro prosim vas pomozete mi? Urobil som všetko krok za krokom, ale bez resulst.I skúšal falošné gps. Aplikácia dji nefunguje .Litchi mi zobrazuje falošnú polohu GPS, ale akékoľvek informácie o zmene polohy. Prosím, čo môžem urobiť viac? ďakujem Vladimír

[email protected]
+41 76 6888 352

DJI Drone Deals

New Threads

Forum statistics

Threads
136,300
Members
164,876
Latest member
San2C
Want to Remove this Ad? Simply login or create a free account