I am still able to change to FCC using a Samsung Galaxy S8.Just an update. I successfully change to FCC using LITCH and fake GPS. It was not possible to do this using DJI GO + Fake GPS even with the tutorial in the last post.
ahoj bro.Pls, urobil som všetko krok za krokom, ale bez výsledkov. Skúšal som falošné gps - aplikácia dron mi zobrazuje falošné gps, ale akékoľvek informácie o zmene režimu fcc. Prosím, potrebujem pomoc, brácho, kontaktujte ma tu na čísle +41 76 6888 352. Ďakujem!*update* litchi už nefunguje na mojom p20 Pre a náhodou som niekomu dovolil používať môj Drone a ten ho náhodou prepol na ce. Stiahol som si RAINBOW pre apk a použil som falošnú GPS aplikáciu, aby som dostal svoj dron späť do FCC. Ak by potreboval nejaký návod alebo nejaký, pokojne sa mi niečo páči.
ahoj bro.Pls, urobil som všetko krok za krokom, ale bez výsledkov. Skúšal som falošné gps - aplikácia dron mi zobrazuje falošné gps, ale bez akéjkoľvek informácie o zmene režimu fcc. Prosím, potrebujem pomoc, brácho, kontaktujte ma tu na čísle +41 76 6888 352
Len aktualizácia. Úspešne prechádzam na FCC pomocou LITCH a falošného GPS. Nebolo to možné urobiť pomocou DJI GO + Fake GPS ani s tutoriálom v poslednom príspevku.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.