DJI Mavic, Air and Mini Drones
Friendly, Helpful & Knowledgeable Community
Join Us Now

for sale

  1. gfields

    DJI Mavic 2 Zoom

    Drone Quadcopter UAV with Optical Zoom Camera 3-Axis Gimbal 4K Video 12MP 1/2.3" CMOS Sensor, up to 48mph, Gray Asking for $1700.00 USD + Shipping and PayPal FEES - Shipping to the USA only Package includes: Mavic 2 Zoom Drone (has never been crashed and is well taken care of) Remote Control...
  2. arasmus

    [SOLD]DJI Air 2S Fly More Combo + Hard Case (Like New) $850

    Selling my like new Air 2S Fly More Combo with SYMIK hard case. This package is in like new condition and has been a backup drone for my business. It hasn't seen a lot of flights but the batteries and drone itself have been properly stored. All batteries have less than 20 cycles as of writing...
  3. Menthol

    ***SOLD***: Mavic Pro Platinum + DJI Goggles + Sling bag + more FS. $750

    Flawless DJI Pro Platinum with very low hours. Original DJI Prop guards. Spare set of Original DJI OEM props in 3D printed case. Original DJI Battery Second battery (non OEM) Charger with damaged (but perfectly working charging lead - (**** cat chewed it). Car charger 12v Cigarette lighter lead...
  4. W

    For Sale: Mavic 2 Pro with Smart Contorller & Hard case-repost 05/24/22

    SOLD.... Mavic 2 Pro with Smart Controller & hard case. Includes 4 batteries, charging station for 4 batteries and extra set of props and 3 filter ND set. All in perfect condition. With 11 months of DJI Care/Refresh policy. Some small accessories: landing pad and bracket for smart controller...
  5. IsItFlyDayYet

    [SOLD] Air 2S with Fly More Combo, gently used

    Air 2S Fly More Combo, with DJI Care coverage through the end of November 2022. ----- $850 shipped continental U.S. ----- Only flown by me, I'm a Part 107 Commercial Drone Pilot. Never crashed, never bumped, never got wet. Standard controller with updated firmware and confirmed that it pairs...
  6. IsItFlyDayYet

    [REMOVED] Selling Air 2S Fly More Combo with RC Pro Controller and Extras!!!

    Selling Air 2S Fly More Combo with RC Pro Controller and Extras!!! [For Sale, FS] It comes with 3 batteries, ND filters, 2 extra sets of props, and more! Plus the DJI branded bag designed specifically for this drone! NEVER had a fly-away, never crashed, never touched water, never bumped into...
  7. Eagle Eye 62

    Air2s Accessories

    I have 5 Like new Air2/Air2S batteries for sale. They have all been used only a couple of times. I also have 2 Controllers, Chargers and some extra props. (yes, I lost two birds). Let me know if you are interested.
  8. K

    SOLD —Mavic Pro - Fly More Combo + Ronin RSC2

    Hey all, I have an original Mavic Pro Fly More Combo up for grabs, with an additional battery - total of 4. Also included is the Nanuk 920 Pro hard shell case, a set of 3 Polar Pro ND filters, 16gb & 32gb SD cards, and includes quiet props installed. All accessories from the fly more kit are...
  9. hagman23

    *SOLD* Mavic Air 2 Flymore Combo w/ extras

    DJI Mavic Air 2 Fly More Combo. No crashes or cracks Comes with 3 batteries Three Battery Charger Remote Control 6 DJI ND Filters (ND4 — ND 256) 4 Pair New Propellers RC cables for Android & Apple devices Extra RC Sticks Box & all instruction manuals Skin from Decal Girl $650 for...
  10. Ralph thompson

    Mavic 2 Enterprise Dual with SC

    Mavic 2 Enterprise Dual (IR & visual capable). Extras include Smart Controller, 64GB Sandisk Extreme Pro (U3) & Flymore combo. Total package includes three self heating batteries, hard case, beacon, spot light, speaker, charger, hard-case, shoulder bag and spare propellers. $3900Cdn plus...
  11. dioscuriII

    SOLD BOTH - Two Mavic 2 Pros for sale. One with a Smart Controller. Great deals.

    I have two ads up. Check them out at the links. These are a bargain for what they have included. You pay shipping. I am not trying to make a profit. I have bought the Mavic 3 Cine. It hurt. M2P w/Smart Controller, 4 batteries, plus lots more (Bought new in July. 8 months of DJI Refresh. 2...
  12. I

    [SOLD] Fully Outfitted DJI FPV System

    I've been laid off for a while and need to sell my complete FPV kit. It is truly barely used with easily less than 10 flights and only a few battery cycles. It's basically brand new and perfect. Full set of pics Note that the decals are easily removed. - DJI FPV Combo kit ($1299) - 2 x DJI...
  13. Skyler King III

    SOLD - DJI smart controller, like new for sale

    SOLD - I have a like new smart controller for sale. It is always been in the hard case and has an easily removable decal girl skin on it for extra protection. The screen is perfect. $550 plus actual cost of shipping. I accept PayPal, Zelle and Googlepay
  14. KaiservonPoopChute

    SOLD: Mavic Pro 1 in excellent condition with extras - Less than 10 hours of flight time - $450 shipped, $425 local pick-up in Long Beach

    I am selling my original Mavic Pro purchased in May of 2017. Asking $450 shipped anywhere in the contiguous U.S. or $425 local pick-up in Long Beach. The drone has less than 10 hours total of flight time and approximately 63 - 65 flights (A few flights done without using the app). It has never...
  15. Dogpilot

    -SOLD-

    This is one of my extra Mavic 2's. I got it as a temp fill in on one of my site jobs earlier this year. It has only flown a handful of times. The battery only has a few charge cycles. The package includes the Mavic 2 Zoom, Standard remote, 4 prop set + two spares. iPhone/ipad cord (slightly...
  16. Crash_Davis

    SOLD - For Sale: DJI Smart Controller **Price Drop** $525

    For Sale: Smart Controller Just received in from DDS and it's perfect. Setup/updated firmware and installed Fly App, flown with once and realized my distain for Android OS. Everything is perfect and amazing flying, but post flying activities are the only reason to sell since I am an Apple guy...
  17. joshmentele

    Mavic Pro Alpine Bundle - Like New

    I have a like new Mavic Pro Alpine bundle which has mostly been sitting on the shelf. It's wrapped in a stars and stripes skin to protect it from scratches and it hasn't been crashed. No damage or cracks whatsoever to the drone. I'm selling to fund my college tuition. Included: - 3...
  18. Chris Claxton

    This Bird is Sold. No Longer Available...Mavic Zoom Perfect Condition Polar Pro Filters, Case,

    Selling my Mavic Zoom. Condition is perfect. Always extremely well taken care of. Gimbal cover alway used when storing in case, no scratches or marks and flies great. Comes with Polar Pro ND and Polarized filters, Skyreat Phone/Ipad holder, Sticker kit, Charger, and Carrying Case. 900.00...
  19. F

    [SOLD] Mavic 2 Pro + FlyMore + 64 GB Sandisk Extreme + Add'l Props -- Excellent Condition, Original Box

    Mavic 2 Pro ($1599 new) Approximately 8 hours, 30 flights Well cared-for, original packaging FlyMore Bundle ($399 new) 2 additional batteries 3-battery charging dock Car charger Shoulder bag Power bank (allows battery to charge smartphone) 2 pairs of props Plus ... Sandisk Extreme MicroSD card...
  20. Saber911

    SOLD: Mavic 2 Remote Controllers & CrystalSky Accessories

    Spring cleaning, making room for more Inspire2 gear. Both controllers are immaculate, they have screen protectors and were barely used. Willing to separate items for the right price. Domestic Shipping is included from Toronto, Canada. US + $10 Bundle A: $300 USD Mavic 2 Remote Controller...