Szia,Sziasztok!
Szerintem itt is meg kellene jelennünk!![]()
Szia!Szia,
vagyunk már egy páran.
Ez a videó beállítás egy érdekes dolog. Szerintem nincs olyan, ami mindenkinek jó. Mindenki másra esküszik, ezért is találsz teljesen eltérő véleményeket a fórumon. Én pl. nem igazán követem vakon mások véleményét.Szia!
Biztos voltam ebben, de külön nem találtam Magyar topikot.
Remélem idetalálnak a többiek is.....
Apropo..
Sok videót megnéztem, de a Videó beállításokra szinte mindenki másképpen esküszik.
Van valakinek konkrét beállitási javaslata?
....... Ki kel tapasztalni, hogy számodra mi a legjobb![]()
Ühhh, hát igen, a vámosok nagyon kiváncsi lények és nem a finomságukról híresek.Info:
A TomTop-ról rendeltem 2 aksit.
1-t egy autós töltövel együtt, a másikat egy tüzálló tasakal együtt. Így kedvezményes volt...
Erre írták, hogy nem küldhetik az aksit gyorspostán (1,5 hét alatt megjött a csomag), külön küldik.
Tehát ha így rendeli valaki számítson szintén erre.
Viszont rendeltem egy narancs-fekete kör felszálló-landoló alátétet(?) ami frankó, 4 rögzítö müanyak leszúróval jött + fenyvisszaverö öntapadó csikokkal
- de szerintem a vámosok mikor belenyúltak felvágták a tokot, meg belevágtak (vagy 4 centit) a leszállóba is. Erre is lehet számítani...![]()
Nézd meg @Ed Ricker csatornáját a youtube-on. Ő nagyon sokat segített nekem a kezdeteknél. De leginkább a jóbarátom volt az, aki már 6-7 éve drónozik és sokáig fogta a kezem, ellátott tanácsokkal. Mondhatnám a jedi mesterem volt és most is az. A legfaszább, ha az embernek van kivel kimenni reptetni, tapasztalatot cserélni, kisérletezgetni. Szerencsés vagyok, hogy nekem volt/van ilyen. Egyedül bele se vágtam volna, hiszen nem egy kávédarálót vettünk, hanem egy kiba..tt repülőtNagyon sok jó infót, hasznos tanácsot adtál! Végigjárom, amit írtál!!
Köszönöm!!!
1,5 hónapja jött az én Mavicem, de egy hétig nem tudtam vele repülni, pedig be voltam zsongva
Sok videó van fent, sok hasznos útmutatóval, azokat böngészgetem mostanság is mikor van idöm...
Skacok! Amit viszont nagyon ajánlok, hogy olvassátok a fórum többi szekcióját is!......
@G.Drone, te itt laksz budapesten, vagy másfelé repkedsz?
ühh, akkor neked nem lesz egyszerű a fórum használataOlvasom, olvasnám, de nekem pl. a német nyelv megy, az angol szinte kínai
Miskolci vagyok, de járom az országot, meg pl. most is kint vagyok a sógoréknál....
Hasznos Magyar oldalak:
Ha tudtok még - írjátok meg!
Köszi!szia, egy nagyon fontos oldal kimaradt. bár a facebook oldalt linkelted, de a DOE-t nem. pótolom![]()
Köszi!
Mondjuk nekem még kicsit átláthatatlan számomra ki-kivel van, de idövel "kiokosodok"
-----
Ami viszont eléggé aggaszt (ahogy olvasom sokakat még), hogy nincs rendes dróntörvényünk!
Mondjuk hobbi dronosról még nem hallottam, hogy zargatta volna rendör.
van ennél profibb megoldás is a mavic pilotson
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.