Get more from your Mavic
Friendly, Helpful, Knowledgeable Mavic Community
Join Us Now

Offline Maps... how do you select ?

Forestjim

Well-Known Member
Joined
May 6, 2017
Messages
113
Reactions
26
Age
59
Location
Brisbane, Australia
I’ve worked it out... see below post
I am missing something. I can’t work out how to select the maps I want to download.
So far I’ve downloaded region 1-15. They don’t have names only numbers 5F22DC01-8718-497A-8D1E-8BFFE50E8A41.jpeg
 
Last edited:

Forestjim

Well-Known Member
Joined
May 6, 2017
Messages
113
Reactions
26
Age
59
Location
Brisbane, Australia
You have find your way around the world maps.
Zoom out and the little blue box becomse bigger
Dowloand the area you want maps for.
It’s quite different to last time
4D1E365A-51C8-4004-9577-AF7ABC446A1A.jpeg
 
Last edited:

Anthony

Well-Known Member
Joined
Oct 30, 2016
Messages
1,451
Reactions
641
Location
UK
Not my video but this shows you how to do it.

 
  • Like
Reactions: JSKCKNIT

Canuk

Well-Known Member
Joined
Apr 19, 2018
Messages
933
Reactions
844
Age
56
Can a person get offline maps without using the crystal sky as I am not seeing it offered in my go4 app
 

Canuk

Well-Known Member
Joined
Apr 19, 2018
Messages
933
Reactions
844
Age
56
Can you explain how to use google maps or point me the right direction for the info to do it as 50% of my flying is in a no cell zone
 

Mavflyer

Well-Known Member
Joined
Jan 15, 2018
Messages
433
Reactions
268
Can you explain how to use google maps or point me the right direction for the info to do it as 50% of my flying is in a no cell zone
In dji go, on the screen where you hit enter device, there is a menu button on the top right. Hit that and there is an offline maps option.
 

Canuk

Well-Known Member
Joined
Apr 19, 2018
Messages
933
Reactions
844
Age
56
I don’t have it showing in my phone app or my iPad app
8442d0f99071bec836276a684070fd6c.jpg
 

Ken Nash

Well-Known Member
Joined
Mar 3, 2017
Messages
174
Reactions
106
Age
70
Location
West Wycombe, High Wycombe, Buckinghamshire, UK
Not my video but this shows you how to do it.

When I select Region 1 and rename it to something more memorable when I use the CS keyboard, when I press a character I get two or three characters at the same time, any idea's on solving this?
 
  • Like
Reactions: Stevezphoto

Forestjim

Well-Known Member
Joined
May 6, 2017
Messages
113
Reactions
26
Age
59
Location
Brisbane, Australia
When I select Region 1 and rename it to something more memorable when I use the CS keyboard, when I press a character I get two or three characters at the same time, any idea's on solving this?
I think someone said push backspace after every letter you type. I have not tried it yet
 

Ken Nash

Well-Known Member
Joined
Mar 3, 2017
Messages
174
Reactions
106
Age
70
Location
West Wycombe, High Wycombe, Buckinghamshire, UK
I think someone said push backspace after every letter you type. I have not tried it yet
Thank you Forestjim, I've been trying for hours trying to work around this. Can I ask you another question. Are you still getting Map Loading because I am?
 

Forestjim

Well-Known Member
Joined
May 6, 2017
Messages
113
Reactions
26
Age
59
Location
Brisbane, Australia
Thank you Forestjim, I've been trying for hours trying to work around this. Can I ask you another question. Are you still getting Map Loading because I am?
No worries mate. Ask away.
Do you mean loading slow when you go to fly on Go4 app or downloading slow ?
I have not been for a fly since I downloaded the regional maps.
I’ll give it a go soon. I’ll switch to aeroplane mode and I’ll see if they load.
Cheers
Marty
 

Ken Nash

Well-Known Member
Joined
Mar 3, 2017
Messages
174
Reactions
106
Age
70
Location
West Wycombe, High Wycombe, Buckinghamshire, UK
No worries mate. Ask away.
Do you mean loading slow when you go to fly on Go4 app or downloading slow ?
I have not been for a fly since I downloaded the regional maps.
I’ll give it a go soon. I’ll switch to aeroplane mode and I’ll see if they load.
Cheers
Marty
OK - stay in touch.
 

Canuk

Well-Known Member
Joined
Apr 19, 2018
Messages
933
Reactions
844
Age
56
Can you explain how to use them if they are there as nobody has been able to help me and half of my flying is in cell service dead country
 

Canuk

Well-Known Member
Joined
Apr 19, 2018
Messages
933
Reactions
844
Age
56
780e57dde520819a16a4197f4b49805b.jpg

When it is not shown , how does one access it to implement it into my flying ?
 

DJI Drone Deals

New Threads

Forum statistics

Threads
116,685
Messages
1,382,892
Members
145,495
Latest member
Bed