Pokud mas mavic tak tam jsou ty tolerance knop takze sis mozna vybral spatneho vyrobce filtru. Jinak ja pouzivam na m2p filtry od polar pro a dobry. U prvnich mavicu to bylo na fous a menit filtr u zapnuteho dronu je podle me kua riskDobrý den,
koupil jsem si filtry na kameru a mám problém, s nasazeným filtrem nejde spustit dron, gimbál se nemůže kalibrovat vadí mu tam ten filtr při otáčení.
Můžu filtr nasadit, až když je dron spuštěný a to se bojím abych ten gimbál nepoškodil.
Má někdo nějaký nápad jak zrušit při startu kalibraci gimbálu?
Díky
Dobrý den,
koupil jsem si filtry na kameru a mám problém, s nasazeným filtrem nejde spustit dron, gimbál se nemůže kalibrovat vadí mu tam ten filtr při otáčení.
Můžu filtr nasadit, až když je dron spuštěný a to se bojím abych ten gimbál nepoškodil.
Má někdo nějaký nápad jak zrušit při startu kalibraci gimbálu?
Díky
Hm Cheb je malinko z ruky. A co by to konkrétně mělo být?Kluci nejste tady někdo z Chebu a okolí? Potřeboval bych tam něco vyfotit a mám problém se tam dostat :/
Hi all! Appreciate your postings. Please read the forum rules. The official language is English. Please use it. Google translate can help you.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.