Toz vitej, zatim to vypada ze se prodavaj mavicy jen do 30 km od Prahy To zacinas uplne ted litat nebo sis predtim s necim aspon hral?ahojte,po skoro pulroce čekání na mavica v a lze jsem ho nakonec objednal z telinku a do tydne byl mazel doma..tak se přidávám do plodné konverzace. Bydlím v černošicích,koukam ze se občas potkáváme v okolí,tak jak se trochu rozlítám,tak bych se přidal.Dělám animaci a postprodukci a s mavicem to teď bude nová dimenze (doslova)
Toz vitej, zatim to vypada ze se prodavaj mavicy jen do 30 km od Prahy To zacinas uplne ted litat nebo sis predtim s necim aspon hral?
Čauvec, a vítej na fóru!ahojte,po skoro pulroce čekání na mavica v a lze jsem ho nakonec objednal z telinku a do tydne byl mazel doma..tak se přidávám do plodné konverzace. Bydlím v černošicích,koukam ze se občas potkáváme v okolí,tak jak se trochu rozlítám,tak bych se přidal.Dělám animaci a postprodukci a s mavicem to teď bude nová dimenze (doslova)
Ahoj, máme (asi všichni) Fly-More kombo a i další baterky navíc (páč na jedno nabití kontroleru vylítáš až 6 baterek).... btw,kdo nemáte combo - v čem mavica prenasite? ja teď koupil todle Vanguard Oslo 22 šedá | Alza.cz ...
Ahoj, neposlal bys prosim link na tvuj neopren kufr? Pripravuju se na nakup mavica a akorat resim ochranu. Pouzivam podobny obal pro svoje mini quady a dalsi RC veci kde to jako ochrana bohate dostacuje, jen netusim, jaky to ma rozmer. Diky.Ahoj, máme (asi všichni) Fly-More kombo a i další baterky navíc (páč na jedno nabití kontroleru vylítáš až 6 baterek).
Kufr pevnej plastovej (má Ondra), kam se všecko v pohodě vleze a perfektně chrání, je malinko dražší a větší. Případně menší neoprenový kufr od číňana (mám já), vejdou se tam 4 baterky i s kombo nabíječkou a tabletem. Na motorku bude výbornej a zůstává skvělá portabilita Mavika.
Muj plný kufr vypadá takhle (i s Ondrovo masivním držákem na tablet):
View attachment 9201
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.