Plawa
Well-Known Member
Mám nalétano asi 7 a půl hodiny Létám primárně u Liberce, ale nedávno jsem byl ve Skotsku a Irsku, takže tam jsem toho taky hodně nalétal.
Ocekavam POI oblet Jestedu
Mám nalétano asi 7 a půl hodiny Létám primárně u Liberce, ale nedávno jsem byl ve Skotsku a Irsku, takže tam jsem toho taky hodně nalétal.
Ocekavam POI oblet Jestedu
Souhlas a abych citoval klasika "..na tohle tema jsem jiz pred valkou hovoril s okresnim hejtmanem... rika lajtnant Dub"Od zacatku co jsem mel Mavica jsem byl nadsenej z HW a totalne frustrovanej z SW.. DJI GO 4 proste odmita poradne fungovat na Nexus 6p coz by clovek necekal na docela high end telefonu. V zivote jsem nemel jedinej produkt od apple, nesouhlasim s tim jak se chovaj jako firma (ignorovani standardu atd), nicmene kdyz jde o rozdil mezi tim jestli prijdu nebo neprijdu o $1000 tak jde ego stranou. Koupil jsem jetyho mini ipada 3 a jenom co jsem vcera otestoval jednu baterku tak mam konecne pocit ze jsem schopnej Mavica vyuzit naplno a bez nervu.. active track fungoval okamzite a bezvadne, zadnej lag, a ten velkej display je taky docela parada. Tak jsem jeste zdedil iphone 5s na to kdyz chci jenom neco malyho kdyz jsem na moto...
Ale porad nemam rad apple
Jo nadhera ja to skladam s ptgui a vsici kolem loudi ze chtej taky. To ten hangar bezi soucasne s go4?Vyrazil jsem za barak otestovat Hangar 360... bozi je to..
Hangar 360 Photo
Plus jsem rovnou z tech fotek zkusil Huginem slozit "small world" panorama.. jde to
..na iOS predpokladam..Jj, jako samostatna aplikace, muzes ji pouzit komplet samostatne a pak si to samo odnaviguje ze zeme az do 91m vysky a naseka fotky, nebo muzes nekam doletet a nechat ho udelat fotky tam. Normalne jsem to pustil soucasne s Go4 a fungovalo to bez problemu, zpatky jsem pak zase priletel s Go..
No tak to zni slibneMám nalétano asi 7 a půl hodiny Létám primárně u Liberce, ale nedávno jsem byl ve Skotsku a Irsku, takže tam jsem toho taky hodně nalétal.
No tak to zni slibne
Nejake obrazky k obdivovani? ;-)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.