Plawa
Well-Known Member
Mám nalétano asi 7 a půl hodinyLétám primárně u Liberce, ale nedávno jsem byl ve Skotsku a Irsku, takže tam jsem toho taky hodně nalétal.
Ocekavam POI oblet Jestedu

Mám nalétano asi 7 a půl hodinyLétám primárně u Liberce, ale nedávno jsem byl ve Skotsku a Irsku, takže tam jsem toho taky hodně nalétal.
Ocekavam POI oblet Jestedu![]()
Souhlas a abych citoval klasika "..na tohle tema jsem jiz pred valkou hovoril s okresnim hejtmanem... rika lajtnant Dub"Od zacatku co jsem mel Mavica jsem byl nadsenej z HW a totalne frustrovanej z SW.. DJI GO 4 proste odmita poradne fungovat na Nexus 6p coz by clovek necekal na docela high end telefonu. V zivote jsem nemel jedinej produkt od apple, nesouhlasim s tim jak se chovaj jako firma (ignorovani standardu atd), nicmene kdyz jde o rozdil mezi tim jestli prijdu nebo neprijdu o $1000 tak jde ego stranou. Koupil jsem jetyho mini ipada 3 a jenom co jsem vcera otestoval jednu baterku tak mam konecne pocit ze jsem schopnej Mavica vyuzit naplno a bez nervu.. active track fungoval okamzite a bezvadne, zadnej lag, a ten velkej display je taky docela parada. Tak jsem jeste zdedil iphone 5s na to kdyz chci jenom neco malyho kdyz jsem na moto...
Ale porad nemam rad apple![]()
Jo nadhera ja to skladam s ptgui a vsici kolem loudi ze chtej taky. To ten hangar bezi soucasne s go4?Vyrazil jsem za barak otestovat Hangar 360... bozi je to..
Hangar 360 Photo
Plus jsem rovnou z tech fotek zkusil Huginem slozit "small world" panorama.. jde to
![]()
..na iOS predpokladam..Jj, jako samostatna aplikace, muzes ji pouzit komplet samostatne a pak si to samo odnaviguje ze zeme az do 91m vysky a naseka fotky, nebo muzes nekam doletet a nechat ho udelat fotky tam. Normalne jsem to pustil soucasne s Go4 a fungovalo to bez problemu, zpatky jsem pak zase priletel s Go..
No tak to zni slibneMám nalétano asi 7 a půl hodinyLétám primárně u Liberce, ale nedávno jsem byl ve Skotsku a Irsku, takže tam jsem toho taky hodně nalétal.
No tak to zni slibne
Nejake obrazky k obdivovani? ;-)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.