polkau
Member
Aby to vypadalo po gradingu co nejlíp. Otázka je, jestli se s D-logem dá s barvama udělat o hodně víc než s Cinelikem, protože jsem někde četl, že tam kamera není úplně stavěná na D-log. Takže nevím.
Myslim, ze jenom posadit lut na dlog stejne nejde Vzdycky to chce doladit at dlog nebo jiny a pak je to spis o tom kterou cestu mas vic proslaplou...Aby to vypadalo po gradingu co nejlíp. Otázka je, jestli se s D-logem dá s barvama udělat o hodně víc než s Cinelikem, protože jsem někde četl, že tam kamera není úplně stavěná na D-log. Takže nevím.
Tak vitej Ja mam asi 70 hodin a 400 letu ale za par let. U Modran to znam je tam nahore na skale nad trati takovy maly hezky kostelicek. U Vlasimi vynech Sellier a Bellot Mavic je prima jen s androidem mi dost zlobil. Tak jsem na ios asi nafurt.Čau,
v úterý jsem pořídil Mavic Fly More Combo jako můj druhej (první pořádnej) dron. První byl Parrot AR Drone hned jak přišel na trh.
Nalítáno mám 12 km za 8 letů. Zkoušel jsem v Praze v Modřanech první lety, ale to jsem se zatím fakt bál, takže jen opatrně a teď (o víkendech) trénuju u Vlašimi
Tady mate můj první pokus jak s lítáním, tak s natáčením, střihem, gradingem, LUTem - akorát hudbu jsem neskládal
Ale chce to ještě hodně tréninku ve všem, to vím:
Honza
Tak vitej Ja mam asi 70 hodin a 400 letu ale za par let. U Modran to znam je tam nahore na skale nad trati takovy maly hezky kostelicek. U Vlasimi vynech Sellier a Bellot Mavic je prima jen s androidem mi dost zlobil. Tak jsem na ios asi nafurt.
Jinak jsem aktualizoval dnes to Go4 s potvrzenim na dji webu. Dal jsem jednu baterku tady u Dobrusky vse vypada ok.
Jasný, litám pěkně podle pravidel a hlídám si nofly zóny Kostelíček myslíš nad Strakonickou nad Hornbachem - přes řeku od Modřan? Ten jsem objevil, ale zatím neprozkoumal. Dneska krásnej polet pro mě do rekordní vzdálenosti 2 km.
Taky mám aktualizovanou ale mám jen iOS (iPhone 7 plus) ale dneska jsem zkusil velkej iPad Pro a když si to dam pěkně na stolek ke křesílku na zahradu, to je velká paráda.
Ahoj a vitej!Ahoj,
uz nejaky cas vlastnim dron Mavic Pro a chtel bych se zeptat na nekoli ostatniuch pilotu...
Nejdrive par zakladnich informaci:
Moje zkusenosti:
- Mobilni telefon: Sony Xperia Z5 Compact (system Android 6.0.1)
- Aplikace: DJI GO 4 a Litchi
A ted ty otazky:
- Aplikace DJI GO 4 je sice pekna, ale pro me absolutne nepouzitelna. Behem letani opakovane pada nebo dokonce restartuje cely telefon. Mrzne obraz a celkove dochazi ke zpomaleni reakci telefonu. Velice neprijemne, resp. nepouzitelne, pri letani a vetsi vzdalenosti. Problem je, ze k vypadkum spojeni dojde i na vzdalenost 5 metru.
- Aplikace Litchi je pro me absolutni zachrana, diky ni je pro me dron vlastne pouzitelny! Jinak bych mel strach letet dal nez 15 metru (viz predchozi bod). Aplikace je naprosto stabilni a zakladni funkce funguji perfektne. Problem je, ze nektere funkce (napr. Panorama) nefunguji nebo behem zapnuti se jejich vykonani prerusi.
Predem moc dekuji za vase nazory a pomoc.
- Mate stejne nebo jine zkusenosti pri pouziti aplikaci?
- Ma smysl koupit nejaky produkt Apple? Bude to s aplikaci DJI GO 4 lepsi?
- Uvazoval jsem o iPAD Mini, mate s nim nekdo zkusenosti? Vejde se do drzaku RC soupravy?
- Mate pro me nejaka doporuceni nebo vychytavky ke stabilite a funkcnim aplikaci pripadne drona?
Ahoj a vitej!
Pokud se podivas na starsi komentare vypada to ze android je dost naprd mluvim z vlastni zkusenosti mavic se mi parkrat odepnul a jsem rad ze to dobre dopadlo a to jsem pouzival samsung Galaxy 8" . Ted uprimne doporucuju ios. Mam na litani extra ipad4 mini 32 gb lte a je fakt spolehlivy pouzivam v nouzi vlastni iphone 7 nebo seberu pritelkyni jeji iphone6plus. Vse je spolehlive akorat ten samsung ma amoled displej coz je na slunicku vyhoda ale za ty nervy to nestoji. Ipad mini jde trochu chytit za rohy drzaku ale Ondra udelal docela dobry drzak co se da vytisknlout na 3d tiskarne. Problem neni tolik v litchi nebo goapp ale ten apple je fakt mnohem spolehlivejsi. A pri cene mavica doporucuju investici do ios...
Ptej se, vsichni ti radi pomuzou uvidis
Predem moc dekuji za vase nazory a pomoc.
- Mate stejne nebo jine zkusenosti pri pouziti aplikaci?
- Ma smysl koupit nejaky produkt Apple? Bude to s aplikaci DJI GO 4 lepsi?
- Uvazoval jsem o iPAD Mini, mate s nim nekdo zkusenosti? Vejde se do drzaku RC soupravy?
- Mate pro me nejaka doporuceni nebo vychytavky ke stabilite a funkcnim aplikaci pripadne drona?
Diky. Zkusim... fakt pekny.S rušením signálu jsem neměl nejmenší problém.
Točil jsem v D-Logu (poprvé, předtím jsem vždy točil v D-Cinelike), Sharpness +1, Contrast -2, Saturation -1 a měl jsem Polar Pro ND/PL filtr. Stříhal jsem v Premiere.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.