Toz vitaj chalane treba nekdy prijedes do praglu bo nekdo z nas na sachraAhojte som tu novy a sory dopredu za pravopis som Madar zo Slovenska ktory zije v Rakusku Mam Mavica asi mesic velka spokojnot
Toz vitaj chalane treba nekdy prijedes do praglu bo nekdo z nas na sachra
No ja slouzil na Borech vedle "hotelu Hvězda". S odstupem casu taky sranda...Dekuji sem kusek od PASSAU mam v plane niekedy ist do Ciech,aj Janovice by som chtel nastivit totiz tam som sluzil na vojne...krasne spomienky
Filtry
=====
Mate nekdo tip na filtry, ktere pasuji na Mavica? Poridil jsem na zkousku sadu filtru z ciny, jdou nasadit, ale inicializace nemuze probehnout, protoze gimbal se nemuze otocit kolem osy = sekne se diky velikosti ramecku filtru.
Vitej, bratre Slovaku z Madarska zijici v Rakousku pisici do Ceskeho fora ;-)
Hele optialni nastveni se dost lisi podle fw. Tocime vetsinou na manual, iso 100, a shutter drzet cca na 2×fps pomoci filtru v cr staci ND8 nebo ND16 lepsi jsou polary. Barevny rezim vetsinou truecolor nebo d-cinelike, pak lehky colorgrade v postprocesu. Nastaveni rezimu +1,0,0 (sharpness, contrast, saturation)...Kdo ake ma video nastaveni alebo ste to uz rozebraly skor?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.