No tos mel hlasit ze litas u lomu Amerika bydlim kousek odtud Mohli jsme dat aspon pivo.
Jo mam.Ahojte ma nekdo skusenosti s Litchie alebo Autopilot ?
Thanks, will look at that link and ask them a few questions. How about STABLECAM.com ? I was just told in english via there chat that they offer "Hallo, yes we do provide a 15 day return policy and we have an authorized service" Anyone here with experience from that shop also ?According my and some others experience I recommend Telink. www.telink.eu Far better service and handling possible issues than alza for example. Wont get it cheaper than the RRP but i purchased 3 drones there already. Considering the price of Mavic the saved 3k are not worth in case of possible issue.
Hi, agree here with Vasek. Telink would be the best here I guess (even when I don't like them too much ;-)Thanks, will look at that link and ask them a few questions. How about STABLECAM.com ? I was just told in english via there chat that they offer "Hallo, yes we do provide a 15 day return policy and we have an authorized service" Anyone here with experience from that shop also ?
Another question, i've read that Americans have taken out insurance policies, not via DJI, but normal insurance for 50-100 $/YEAR for their drones, does anyone here in czech have any tips or experience of any company with simular offer?
...
... A jen malý dovětek pro nové piloty:
pokud chcete předejít podobným problémům, kupte si MAVICA u specializovaných prodejců jako jsou TELINK a podobné.
Čus a gratulace k vyřešení - toto je hodně dobrý konec, ve který asi nikdo nevěřil. Každopádně, užij létání a hlavně ho někde hned nezruš
Ad starý kus z reklamace - druhý Mavik se určitě hodí, sám bych hned jeden uživilnicméně když takhle zlobil, asi nikdy nebude fungovat stopro, abys si s ním zalítal a ani dát ho případně v takovém stavu znovu na trh nebude dvakrát zodpovědné...
K Telinku - souhlas, i když i zde se občas člověk naběhá, než vše dopadne OK, ale jsou ochotní a kvalifikovaní, na rozdíl od jiných, co se tak jen tváří. (ale dost té reklamy)
Zdar všem ve spolek
Tak konečně po pěti týdnech můžu uzavřít mojí anabázi s nákupem nového Mavica na Alze, který měl po vybalení nefunkční ovládání gymbalu. No bohužel i soudruzi v Německu, udělali někde chybuNásledovala reklamace která nebyla uznána a navíc se mi dron vrátil více poničený než když jsem ho na reklamaci předal. Kdo chce podrobnosti, jsou v tomto vlákně o několik stran zpět.
Ve stručnosti popíšu dění za posledních pět týdnů: ( původní příspěvek jsem napsal na dvě strany, ale pak jsem to jsem zavrhnul, kdo by to čet)
Z mojí strany 3x týdně dotazy kdo řeší rozpor reklamace a kdy mohu očekávat vyjádření. Z "druhé" strany ticho. To trvalo celé čtyři týdny. Pak už jsem se nasral a zapojil i obchodního zástupce do celé věci. ChudákSepsal jsem stížnost na činnost reklamačního oddělení a požádal ho o předání na "vyšší" místa. Ve stížnosti bylo vše co jsem již zde na fóru uváděl. Zkráceně: nikdo nereaguje na dotazy ohledně reklamace, rozpor v posudku od neautorizovaného servisu a informací od reklamačního oddělení, co bude s baterií a poškozením dronu v servisu. V závěru jsem uvedl že jsem již ohledně reklamace ve styku se servisem DJI a že čekají na stroj s protokolem, dále že pokud do pátku nedostanu protokol a mnou požadované informace podám podnět k prošetření celé záležitosti ČOI a zároveň celou záležitost předám právníkům. A pochopitelně že se postarám o publicitu na sociálních sítích.
A hele světe, div se, ono to zafungovalo
Ve čtvrtek jsem si byl u obchoďáka vyzvednou nový dron. Funglovka krabice ( originál zabalená včetně fólie ). Vyzkoušeno a vše tentokrát funguje na 100%, KONEČNĚ !!!!!!!!!!! ( dnes létání 30 minu v Prokopském údolí )
No a ještě to nejlepší na konec !!!!!
Původní dron ( fly more combo ) mi nechali jako kompenzaci, takže pokud se mi povede vyměnit kabel od gymbalu, který už mám doma z číny, a potvrdí se domněnka servisu DJI že nefunkční senzory a větrák na boardu jsou jen špatné kontakty po zásahu servisu, budu mít drony dva. V opačném případě mám náhradní díly.
Takže doufám že to „blbý“ už mám za sebou a teď už budu jen létat.
Tímto ještě jednou dík všem ve fóru za rady a jejich zkušenosti s obdobných případech.
A jen malý dovětek pro nové piloty:
pokud chcete předejít podobným problémům, kupte si MAVICA u specializovaných prodejců jako jsou TELINK a podobné. Nenechte se zlákat úsporou 400 – 500,- Kč, na jiných portálech, fakt se to nevyplatí !!! V mém případě mi radou a spoustou informací pomohla kromě zdejšího fóra hlavně společnost TELINK. Byť jsem drona u nich nekupoval a přišel jsem pouze na radu, dostalo se mi z jejich strany podpory ohledně mojeho problému i praktické rady jak postupovat v komunikaci se servise DJI. Není to žádná reklama, pouze konstatování faktů. Tímto jim ještě jednou děkuji, že mi ukázali „cestu“ jak situaci řešit.
Všem ostatním přeji dobrý let, hladké přistání a ať je nic podobného nepotká!!!
Zdravím všechny piloty. Jsem novým majitelem Mavica z Tomtopu. Po prvním letu zatím stále spokojenostJen bych měl dotaz, se kterým by mi možná nějaký guru poradil. V aplikaci DJI GO se mi zobrazuje minimapa (Here), ve které sice vidím polohu v ČR, tedy reálnou, ale popisy lokalit jsou na mapě v čínštině. Hledal jsem na fórech, ale žádné jednoznačné řešení jsem zatím neobjevil...
Nadhera, ze je to Monument valley? Co bych chtel videt jeste jednou a z vysky je Bryce canyonVzal jsem Mavica na vylet, chvili mi potrva nez to vsechno zpracuju ale melo by to stat za to
![]()
Tak to se fakt těšim!!Vzal jsem Mavica na vylet, chvili mi potrva nez to vsechno zpracuju ale melo by to stat za to
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.