Uz je to chvile?Vzal jsem Mavica na vylet, chvili mi potrva nez to vsechno zpracuju ale melo by to stat za to
Horime zvedavosti...
Uz je to chvile?Vzal jsem Mavica na vylet, chvili mi potrva nez to vsechno zpracuju ale melo by to stat za to
huuustyyy fakt bozi - skouknul jsem hned vic dilu... z Mavika je jen ta 4ka? Zavidim to moto v USA... fakt pecka!Tak konecne...
Ahoj, mám Mavica asi 3 týdny, zatím ho šetřím - můj první dron.. ale už zkušenosti - Chorvatsko: vzlet z lodi (motorová jachta), vše ok až do doby kdy přestal letět dopředu (před tím asi 10 minut reakce ok), trochu panika - nenapadlo mě ho otočit a letět pozpátku.. tak jsme zvolili trochu složitější variantu a nacouvali pod něho s lodí... vše dobře dopadlo.. dnes druhá zkušenost - vůbec nevím proč, ale nechtěl letět výše než 30 m do výšky a 50 metrů do dálky (samozřejmě jsem měl vypnutý BM mode..), až pak po přistání a vypnutí jak ovladače, tak mavicu, zase vše ok... má s tím někdo zkušenost..?
Ahoj hoši,Toz vitej, zatim to vypada ze se prodavaj mavicy jen do 30 km od Prahy To zacinas uplne ted litat nebo sis predtim s necim aspon hral?
Ahoj Honouchu, tak hodně šťastných km bez nehod.Ahoj hoši,
já jsem další od západního okraje Prahy - Horoměřice. Mavica mám 14 dní.
Jen potvrzuju to, co tady padlo. Let primo smerem k zapadajicimu slunci - vyhodnoceno jako prekazka. Resenim je vypnuti obstacle avoidance. Ale pokud nekdo vi, docela by me zajimala ta pricina. Ze by byl senzor nejak zahlcen dopadajicim svetlem ?
That's a cool idea, though I am not sure if it's entirely legal even as an amateur...Hello Czech Mavic Pilots!
Is anybody having experience flying near the tv tower in Prague?
No ja jsem se uz temer rozhodl, ze updatuju na zcela posledni verzi fw. Ale trochu porad nemuzu pochopit tu hlasku o limitu 30m a 50m.
Znamena to, ze musim mit internetovou konektivitu, abych vubec mohl odstartovat? A pokud to vazou na aplikaci GO4, budu moci letat s Litchi?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.