Zdravím,
Pro začátek krátce, jsem z Pardubic , mavic mám 3 dny, předtím jsem nalítal něco málo s půjčenými drony. Nyní mám za sebou první testovací let, při kterém mi málem omrzly ruce, ale dron přežil
a jsem nadšený. Nicméně mám na Vás, jakožto zkušené uživatele, několik otázek. Zarazilo mně šíleně se sekající (přeskakující, zpožďující) obraz přenášený na mobil. Nějaké spoždění je jasné, ale v tomhle stavu je to přes display (větší vzdálenost, mimo dohled,...) naprosto nelítatelné. Mám evolveo strongphone g4, vím že to není žádná pecka nicméně mavic je venku už nějaký ten pátek a v době vydání byly telefony o mnoho horší ... (předem pročetl jsem celé fórum a "kup si iphone" radu předem oceňuji
) Zajímá mně tedy: je možný že docházelo k nějakýmu rušení (vysílače apod) a je to jen otázka blbýho místa? Je možný tuhle fičuru nějak nastavit - snížit kvalitu přenášenýho obrazu apod, (hrabu se v tom druhej den a nenašel jsem ani prd). Druhá věc která mně dnes překvapila že mi asi po 15 minutách natáčení Dronin oznámil, že nemá místo na SD kartě (mám koupenou 128gb evo) na což jsem teda zíral
. Poslední dotaz je k přenosu dat,je opravdu nutné koupit sd čtečku, není zde nějaký způsob tahat to do PC z dronu přes kabel napřímo?
Vím že je to trochu delší, ale předem děkuji za reakce. Českou sekci fóra jsem přečetl celou a už teď byla velmi užitečná. Ať Vám to lítá