A restartoval jsi jen aplikaci/telefon a nebo i radio?
Díky, zase se mám co učit při editaci videa.EDIT: Opravené video, původní nebylo 4K a mělo zbytečný kus tmy na konci.
Tak jsem nasbíral, za značného sebezapření (ukrutný mráz), nějaký ten materiál a hrál si s úpravami. No, úplně perfektní to není, ale trochu se ta vinětace eliminovat dá, zvlášť pokud se točí D-Log se staženým kontrastem (0,-3,-1). Posuďte sami:
Díky, zase se mám co učit při editaci videa.
Apropos, na jakém FW teď létáte?
Režim letdalo vždycky zapínám a nepozoruju nějaký rozdíl. Myslím, že oba dosavadní disconnecty se staly s režimem letadlo zapnutým.a je to ovlivnene tim, zda je telefon v airplane modu
Teoreticky by to davalo smysl, pak by to ale melo padat 1000x min, coz se ani u jabka rict neda ;-)Zjevne jsou v tom proste cary Problem obecne je, ze nestandardni aplikace, ktera vyzaduje realtime pristup k HW (USB, display), jako je DJI GO se da dost blbe odladit za podminek, ze mam 1000 ruznych HW zarizeni, 50 ruzne upravenych OS s ruznymi nadstavbama a v ruznych verzich (ano jsem programator). V tomhle je jako obvykle lepsi Apple, protoze je ma vicemene 1 verzi OS, 5 ruznych zarizeni a SW tam nepusti +- nic - proto se bezne pise, ze DJI GO je na Applech stabilnejsi, ikdyz cetl jsem i pripady disconnectu na iPhonech, takze to samosebou muze byt nejaka chyba na strane DJI.
Popravde by me asi vic stval ten reset gimbalu - to by se asi dit nemelo a je dost blby, kdyz clovek neco toci a akorat to pridelava "praci" navic.
Zjevne jsou v tom proste cary Problem obecne je, ze nestandardni aplikace, ktera vyzaduje realtime pristup k HW (USB, display), jako je DJI GO se da dost blbe odladit za podminek, ze mam 1000 ruznych HW zarizeni, 50 ruzne upravenych OS s ruznymi nadstavbama a v ruznych verzich (ano jsem programator).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.