Welcome Mavic Pilot!
Jump in and join our free DJI Mavic community today!
Sign up

Virtual Litchi Mission 2.2 not appearing when launched Win 10

jctarvin

Well-Known Member
Joined
Mar 27, 2018
Messages
64
Reaction score
26
Age
75
VLM 2.2 has been working just fine for the last several days after installing. Today, when launched, it does not appear on my screen. Running Win 10. Had this happen once before with 2.1, but went away when I first installed 2.2

Uninstalled and reinstalled, but same results. Opened task manager and it's there. Just can't see it.

Any help would be appreciated. Thanks!! John
 

Flack

Well-Known Member
Joined
Apr 24, 2017
Messages
46
Reaction score
18
Age
62
Loc
North West UK
Have you tried to right click on the Icon and change some of the settings in there?
 

Aerial-Pixel

Well-Known Member
Approved Vendor
Joined
Mar 9, 2017
Messages
3,229
Reaction score
1,086
Loc
Dayton, Ohio USA
VLM 2.2 has been working just fine for the last several days after installing. Today, when launched, it does not appear on my screen. Running Win 10. Had this happen once before with 2.1, but went away when I first installed 2.2

Uninstalled and reinstalled, but same results. Opened task manager and it's there. Just can't see it.

Any help would be appreciated. Thanks!! John
Make sure you aren't clicking the old icon, you could even uninstall the old one so there isn't any confusion.
 

jctarvin

Well-Known Member
Joined
Mar 27, 2018
Messages
64
Reaction score
26
Age
75
A friend told me he had same problem. Solution is to go into user appdata folder and delete the namirda folder, then restart vlm 2.2
 

namirda

Well-Known Member
Joined
Oct 22, 2017
Messages
236
Reaction score
156
Loc
New Zealand
Hi,

If you start VLM while at the same time pressing CTRL you will have the option to reset VLM to initial settings. This will clear your problem.

If you have problems/grumbles with VLM in future then please report them on the main VLM thread rather than creating a new one - you will get a much faster response.

Thanks

N
 

jctarvin

Well-Known Member
Joined
Mar 27, 2018
Messages
64
Reaction score
26
Age
75
Hi,

If you start VLM while at the same time pressing CTRL you will have the option to reset VLM to initial settings. This will clear your problem.

If you have problems/grumbles with VLM in future then please report them on the main VLM thread rather than creating a new one - you will get a much faster response.

Thanks

N
Thanks! love the program!
 

Walleye

Member
Joined
Sep 21, 2018
Messages
6
Reaction score
8
Age
59
Could someone point me to the main VLM thread ? I'm having trouble with 2.3.0 x64.exe and want to check it out.
Thanks!
 

Aerial-Pixel

Well-Known Member
Approved Vendor
Joined
Mar 9, 2017
Messages
3,229
Reaction score
1,086
Loc
Dayton, Ohio USA

New Threads

Forum statistics

Threads
63,912
Messages
745,308
Members
90,804
Latest member
Bug Smasher